Локшина з соусом Болоньєзе James Cook
Болоньєзе - дивовижно смачний і неймовірно ароматний м’ясний соус, який заведено подавати до пасти. Класика італійської кухні. Два види мясного фаршу, свіжі томати та запашний базилік не залишать байдужими навіть найвибагливіших мандрівних гурманів. Виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: пересипати вміст пакета в посудину, залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 6 -7 хвилин. (По можливості, накрийте посудину кришкою, так страва краще та швидше запариться.)
Характеристики:
Склад: локшина, свинина, яловичина, помідори, томатна паста, базилік, цибуля, морква, сіль, чорний перець.
Вага: cуха страва - 90 г; готова страва — 270 г
Харчова цінність: білки 17.7 г, жири 10.1 г, вуглеводи 55.6 г
Енергетична цінність: 385 Ккал